0

Winkelmandje

PVC vloeren

Uw vloer vakkundig en snel laten leggen?

Dat kan! Neem contact met ons op voor meer informatie

De voordelen van een PVC vloer

PVC vloeren zijn erg geschikt voor ruimten welke intensief gebruikt worden. Het materiaal van de vloer is geluiddempend, erg sterk, stabiel en bovendien uiterst geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. De vloer is vochtbestendig en gemakkelijk te reinigen, waardoor deze vloeren prima te onderhouden zijn.

Wanneer u de keuze gemaakt heeft voor een PVC vloer, is het belangrijk om te weten dat het handig is om deze enkel te leggen op een vlakke en vooral gladde ondergrond, om ongelijkheden te voorkomen

Het leggen van uw PVC vloer

Voor PVC vloeren bestaan er verschillende vloersystemen. De vloer kan vastgelijmd worden, maar wij werken voornamelijk met klik PVC. De klik PVC vloer wordt in principe zwevend gelegd, daarom raden wij aan om deze op een ondervloer te leggen. Deze vormt namelijk een zachte laag tussen de harde ondergrond en uw PVC vloer, wat er zorg voor zal dragen dat deze stabiel ligt. Hierin kunnen wij u desgewenst adviseren.

Het is mogelijk om een klik PVC vloer zelf te leggen, maar misschien is het beter om dit aan een specialist over te laten om eventuele misverstanden te voorkomen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

X